Новини
«Усі плакали»: на Буковині зустріли бійця Едуарда Самсоновича – фото

20.11.2022

Фото з фб-сторінки Кіцманської громади

У жалобі Кіцманська громада зустріла сьогодні тіло загиблого захисника України Едуарда Самсоновича з Кіцманя.

Про це йдеться на фб-сторінці Кіцманської громади, пише molbuk.ua

Коротку прощальну панахиду із Героєм провели біля Кіцманської Свято-Миколаївської церкви під супроводом настоятеля храму, отця Юрія Кавюка за участю парафіян, волонтерів, військовослужбовців, керівництва громади, кіцманчан.

Люди тримали українські прапори, увінчані чорними стрічками… Живим коридором, стоячи на колінах, з лампадками громада зустріла і провела полеглого на війні земляка в останню дорогу до рідної домівки.

“Наш земляк був світлою, щирою, доброю людиною, справжнім патріотом, відданим захисником, який виконав свій обов’язок воїна і громадянина чесно і до кінця. Він віддав своє життя за наше майбутнє, аби вільно жили та творили інші. Ми виборемо перемогу, здобудемо обов’язково! Будемо завжди пам’ятати, якою ціною. З великою шаною і вдячністю промовимо, дорогий наш Герою, й Твоє ім’я. Повторимо, аби не забути ніколи! Навіки в скорботі родина захисника. У нашій пам’яті, наших серцях Едуард назавжди залишиться воїном і патріотом, гідним прикладом для наслідування”, – йдеться у дописі.

[/center]

“Усі люди плакали… і зі сльозами на очах Кіцманщина зустрічала нашого Героя…”, – йдеться на фб-сторінці спільноти Активна Кіцманщина.

Церемонія прощання і похорон відбудуться завтра, 21 листопада. Початок о 13:30 на батьківському подвір’ї.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

   
Новини Глибоччини

Залишити відповідь