Новини
Стилістика сказала, що робити, коли виникає відчуття, що вам нема чого носити

06.05.2024

Часто у людей буває відчуття, що вам зовсім нема чого носити, але на такі випадки є корисні поради від стиліста.

Про це розповідає “Кишеньковий стиліст” у Telegram – каналі.

Що робити, коли нема чого носити

Одна з основних проблем людей — маючи велику кількість речей, нема чого носити й ні з чим. Цю проблему можна вирішити за допомогою правильних стилістичних принципів для створення образів.

Принцип сету

Сет – це комбінація з кількох речей. Так сказати, основа, яку можна доповнити будь-якими аксесуарами, взуттям, сумками та прикрасами.

Якщо ви любитель мінімалізму або стикаєтеся з проблемою тривалих зборів, при цьому у вас купа речей і нічого не міксується між собою в єдиний образ, то вихід — створити сет і доповнювати його чим забажаєте, враховуючи переваги та індивідуальність стилю.

Зміна взуття

Взуття — один із компонентів, що задає настрій вашому образу. Змінюючи взуття, образи наповнюються новими фарбами. Маючи лише один сет, ви зможете трансформувати його під різні події та обставини життя.

Багатошаровий образ

Принцип створення образу, де поєднуються різні верстви одягу та аксесуарів. Образ складається з кількох частин-шарів:

перший досить простий, створюється з двох речей — верху та низу

Другий – це вже додавання верхнього шару одягу, наприклад, піджака, куртки, кімоно, кардигану, кофти, світшота, аксесуарів тощо.

Зробивши 4 основні прості мережі, можна додати другий шар — жакет. Таким чином, ми можемо отримати цілих 8 нових образів, завдяки лише одній речі

Використовуючи ці методи створення образів, вам знадобиться близько 6 речей, 4 пари взуття, щоб одержати цілу мінікапсулу з 23 образів.

Тому, щоб виглядати красиво та бути цікавою, не потрібна купа речей, грошей та багато витраченого часу.

” ”

–>

Джерело

   

Залишити відповідь