Важкі життєві обставини і потреба в сторонньому догляді для близьких – це ситуація, з якою можуть зіштовхнутися багато з нас.

Однак, найважливіше – це знати, що існують місця, де Ваші рідні отримають якісний та турботливий догляд, навіть коли ви не можете його забезпечити. Комунальний заклад “Вікнянський центр надання соціальних послуг” пропонує відділення стаціонарного догляду “Затишок” для постійного або тимчасового проживання, де ваші близькі зможуть насолоджуватися усім необхідним, оточені справжніми професіоналами.

Наших фахівців відрізняє турботливий та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ми розуміємо, що кожна історія життя унікальна, і саме тому ми пропонуємо індивідуальний план догляду для кожного підопічного “Затишку”. Наша команда професіоналів завжди готова надавати великий спектр послуг, включаючи медичний догляд, соціальну підтримку, реабілітацію та психологічну допомогу.

У нашому відділенні “Затишок” завжди панує атмосфера сімейного затишку. Ми віримо, що це надзвичайно важливо для наших підопічних. Наші працівники створюють сприятливу атмосферу, де кожен відчувається як вдома. Ми відповідально піклуємося про комфорт та благополуччя наших клієнтів.

У “Затишку” працюють справжні професіонали своєї справи. Наш медичний персонал, соціальні працівники мають багаторічний досвід та готові надавати найвищий ступінь догляду та підтримки для наших резидентів. Вони завжди готові відповідати на всі питання та враховувати потреби кожного клієнта.

За детальнішою інформацією можете звертатись за тел.. +380509570830, 0983385912 – директор Галина БУРДЕНЮК

Залишити відповідь