“Геройська Остання Дорога: Сьогодні Вшановуємо Сержанта Романчука Сергія”

Сьогодні, 6 жовтня, Буковина з тяжким серцем прощається зі своїм справжнім героєм – сержантом Романчуком Сергієм, воїном військової частини А4007, який віддав своє життя захищаючи рідну землю від російських окупантів. Сьогодні, на Садгірському кладовищі в Чернівцях, о 11:00, ми вшановуємо його пам’ять та віддаємо останню шану цьому справжньому герою.

Сержант Романчук Сергій був символом сміливості та відваги. Він несамовито вірив у своє завдання – захищати свою рідну землю від агресорів, і він зробив це з найвищою саможертовністю. Він вступив у ряди військових, несучи на своїх плечах важкий обов’язок захищати незалежність та безпеку України.

Сержант Романчук був не лише військовим, але й відданим сином, братом і другом. Його втрата – це велика трагедія для його родини, близьких та всієї Української громади. Він завжди залишатиметься в наших серцях як приклад справжнього героїзму та жертовності.

Сьогодні ми збираємося, щоб вшанувати пам’ять цього великого патріота. Його останню дорогу супроводжуватимуть сльози суму та глибокі співчуття. Ми вдячні Сержанту Романчуку Сергію за його відвагу, мужність та безкомпромісну вірність ідеалам України.

Вічна пам’ять і слава герою! Нехай його жертовність і сміливість завжди надихають нас на захист нашої країни та свободи. Нехай родина та близькі сержанта Романчука Сергія знайдуть силу пережити цю важку втрату. Нехай Україна пам’ятає його як справжнього героя, який віддав своє життя заради нашої країни.

Слава Україні!

Залишити відповідь