Фото: Чернівецька обласна військова адміністрація

На Буковині відбувся науково-практичний семінар на тему «Європейська інтеграція України – від статусу кандидата до повноцінного членства».

У заході взяла участь перша заступниця начальника Чернівецької обласної військово адміністрації Альона Атаманюк, яка зазначила, що обговорення є важливими, особливо з огляду на святкування Дня Європи разом з об’єднаною Європою.

Також на заході були присутні Генеральний консул Румунії в Чернівцях Станкулеску Ірина Лоредана, Почесний консул Латвійської Республіки в Чернівцях, кандидат політичних наук Хочь Ілля Хаймович, представники обласної ради, Чернівецького регіонального центру підвищення кваліфікації та викладачі Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.

Учасники семінару обговорили процес євроінтеграції України в умовах російсько-української війни та стан виконання попередніх вимог щодо початку перемовин про вступ до ЄС.

Вони також висловили свої рекомендації щодо подолання майбутніх перешкод.

Крім того, учасники обговорили перспективи реформування системи публічного управління та завдання щодо професійного зростання службовців в контексті інтеграційного поступу України.

Залишити відповідь