Підприємцям Калинівсього ринку, які постраждали через пожежу, нададуть поворотну фінансову допомогу.

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на сесію міськради.

Комунальне підприємство МТК “Калинівський ринок” виплатить за рахунок обігових коштів підприємства поворотну фінансову допомогу користувачам торговельних місць у 5 секторі ринку, які постраждали внаслідок пожежі на території комплексу 19 березня цього року. Таке рішення прийнято на черговій сесії міської ради, зазначають на офіційному сайті мської ради.

Виходячи з вартості робіт на відновлення торговельних об’єктів, сума допомоги складатиме 3525 гривень на один квадратний метр площі торговельного місця відповідно до укладених договорів.

Поворотна фінансова допомога надається за договором терміном на 10 років з відстроченням терміну її повернення на 5 років без нарахування відсотків.

Підприємці повинні повертати гроші щомісяця рівними частинами останні 5 років терміну.

Також на 5 років підприємців звільнять від плати за торгове місце на ринку.

Окрім цього, передбачена можливість перетворення поворотної допомоги на безповоротну у разі змін чинного законодавства. Відповідну консультацію може надати ГУ ДФС у Чернівецькій області.

Попереднє рішення міської ради від 22.03.2018 про відновлення торгових контейнерів за рахунок комунального підприємства втратило чинність.
Новини Буковини: Новини Чернівців та чернівецької області bukpravda.cv.ua

Залишити відповідь