У Дністровському районі правоохоронці викрили буковинця, підозрюваного у незаконному зберіганні наркотиків з метою збуту у особливо великих розмірах

Співробітники відділення поліції № 1 (м. Сокиряни) Дністровського РУП спільно з колегами з обласного управління СБУ викрили протиправну діяльність жителя Новодністровська. Чоловік зберігав психотропні речовини, з метою подальшої реалізації. За вчинене фігуранту загрожує від дев’яти до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Буковинські правоохоронці продовжують проводити превентивні поліцейські заходи з метою боротьби з наркозлочинністю на території області.

Зокрема, співробітники поліції спільно з оперативниками СБУ викрили нелегальний бізнес 43-річного жителя міста Новодністровськ. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта поліцейські виявили та вилучили:

  • 12 зіп- пакетів із порошкоподібною речовиною, білого кольору;
  • 2 зіп-пакети із подрібненою речовиною, рослинного походження;
  • електронні ваги;
  • кошти в іноземній валюті;
  • автомобіль “Volkswagen Touareg”;
  • та інші речові докази протиправної діяльності.

Правоохоронці вилучені речовини направили для проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Відповідно до висновку експерта надана на дослідження порошкоподібна речовина, містить у своєму складі психотропну речовину – амфетамін, обіг якої обмежено в Україні.

Слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, тобто у незаконному придбанні, перевезенні та зберіганні з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах. Суд задовольнив клопотання поліцейських та обрав фігуранту запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Процесуальне керівництво здійснює Дністровська окружна прокуратура.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

Новини Сокирянщини – Північно-Бессарабський край в Україні

Залишити відповідь