Цьогоріч він відбудеться у п’ятницю, 25 жовтня об 11:00.

фото Суспільне Культура

У 2024 році авторкою Радіодиктанту національної єдності стане українська письменниця Оксана Забужко. Читатиме текст письменник, музикант і військовий Павло Вишебаба.

Про це повідомили в «Суспільне Культура». 

Оксана Забужко — українська письменниця та есеїстка, авторка книг «Музей покинутих секретів» та «Польові дослідження з українського сексу». Вона також лавреатка багатьох нагород, зокрема Національної премії України імені Тараса Шевченка та «Книги року BBC». 

Павло Вишебаба — військовий, поет, музикант та громадський діяч. Мобілізувався до лав Збройних сил з початком повномасштабного російського вторгнення. Автор книги віршів «Тільки не пиши мені про війну», яку видали 2022 року.

Коли та де слухати радіодиктант

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності щорічно відбувається до Дня української писемності та мови, 25 жовтня об 11:00. Його транслюватимуть на усіх платформах суспільного мовлення — телебаченні, радіо та у соцмережах.

Нагадаємо, також Шпальта писала, що Верховна Рада ухвалила закон, який передбачає звільнення від мобілізації українців віком до 25 років.

Західна Україна

Інформує: Shpalta.media

Залишити відповідь