Новини
Колишній директор ліцею став начальником управління комунікацій у Чернівецькій міськраді

07.10.2024

У Чернівецькій міській раді призначили нового начальника управління комунікацій, зовнішніх зв’язків та електронного урядування.

Ним став колишній директор Чернівецького ліцею №14 Сергій Кізіма, пише molbuk.ua.

Як стало відомо molbuk.ua, Сергій Кізіма на нову посаду був призначений сьогодні, 7 жовтня.

Кілька днів тому на своїй фб-сторінці Сергій Кізіма написав допис, де попрощався з освітньою системою. Педагогом він був 15 років.

“Для мене настає мить прощання з освітньою системою, якій я присвятив значну частину свого життя. Це були роки, сповнені не лише викликів, але й щирих перемог, творчих злетів і живих спогадів, що, як зірки на небі, завжди освітлюватимуть мій шлях. Мої найщиріші слова вдячності – вам, мої колеги. Та найбільше, безперечно, я буду сумувати за своїми учнями та ученицями. Але час рухатися далі. Попереду – нові горизонти, нові виклики, бо прагнення до змін – це той вогонь, який ніколи не згасає у моїй душі. Кожні три роки я, наче альпініст, ставлю перед собою нові вершини, і цей етап життя не стане винятком”, – написав Сергій Кізіма.

Нагадаємо, Сергій Кізіма впродовж останніх років був директором школи, а згодом ліцею №14, що на вулиці Шкільній. У вересня минулого року його призначили директором ліцею №7, де через конфлікт звільнили директорку. Але батьки та педагоги звернулися з проханням до управління освіти повернути директора до ліцею №14. Тож він не працював тривалий час директором ліцею №7, а повернувся до ліцею №14, де працював до кінця минулого тижня.

Також Сергій Кізіма був учасником першого освітнього проекту у Чернівцях “Школа майбутнього директора”.

” ”

–>

Джерело

   

Залишити відповідь