У Червоному Хресті заявили про трьох постраждалих працівників унаслідок обстрілу Краматорська

26.09.2024 08:30

Укрінформ

Три представники Українського Червоного Хреста постраждали 25 вересня, близько 16:00, під час обстрілу Краматорська Донецької області військами російської Федерації.

Як передає Укрінформ, про це Червоний Хрест України повідомляє у Фейсбуці.

Вибух стався біля одного з житлових будинків міста, де й перебувала команда Українського Червоного Хреста з гуманітарною місією.

У результаті обстрілу, волонтерка отримала осколкове поранення ноги. Її негайно було доставлено до медичного закладу, де планується оперативне втручання.

Також в автомобілі перебували голова Краматорської міської організації Українського Червоного Хреста та водій, які отримали тілесні ушкодження.

Читайте також: Президентка МКЧХ не згадала про Росію в заяві про загибель колег від обстрілу на Донеччині

«Український Червоний Хрест попри небезпеку, пов’язану з війною, що триває на території країни, продовжує свою місію з надання допомоги цивільному населенню! Ми підтримуємо наших постраждалих колег та їхні сім'ї і категорично засуджуємо обстріли гуманітарних організацій та порушення норм і принципів міжнародного гуманітарного права», – наголосили в Червоному Хресті.

Як повідомляв Укрінформ, 25 вересня російські війська вдарили по центру Краматорська, внаслідок удару загинули двоє людей і 19 поранені.

Фото: Червоний Хрест України

   
Новини з передової

Залишити відповідь