Удари по Харкову: троє загиблих і 31 поранений, під завалами може бути людина

Фото, відео

24.09.2024 19:10

Укрінформ

У Харкові під завалами багатоповерхівки, в яку влучила російська авіабомба, ймовірно, перебуває одна людина, у її родичів беруть зразки ДНК для експертизи. Внаслідок ударів повідомляється про трьох загиблих і 31 пораненого у різних локаціях.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник слідчого управління обласної поліції Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

“Одна людина може бути під завалами будинку, відбираємо зразки ДНК у онучки та матері. Зараз триває рятувальна операція. 70-річна жінка, яку дістали з-під завалів пораненою, на жаль, померла в лікарні”, – поінформував Болвінов.

Відео: Офіційний канал ДСНС Харківщини

Ще одна жінка загинула на вулиці на місці іншого влучання – у стадіон поблизу багатоповерхівок.

“За попередніми даними вибухотехніків, це був ФАБ-250 з модулем УМПК. Поцілили – поруч школа, дитячий садок та житлові будинки. Жінка загинула, коли вигулювала собаку. Загалом вже 31 постраждалий та троє загиблих, працюємо на місцях, збираємо докази воєнних злочинів росіян”, – зазначив Болвінов.

Як повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, одна людина загинула внаслідок удару по цивільному хлібопекарському підприємству. Також на цій локації восьмеро постраждалих.

Удару тут завдано авіабомбою ФАБ-500.

Як повідомила в Телеграмі Харківська міська рада, внаслідок масованої російської атаки по місту значних пошкоджень зазнали житлові будинки у Київському, Салтівському та Немишлянському районах.

“Станом на 18:00 зафіксовано 26 пошкоджених будівель, де вибито понад 700 вікон. Обстеження триває. Комунальні служби працюють над усуненням наслідків обстрілів”, – сказали у міськраді.

Як повідомив у Телеграмі Харківський міський голова Ігор Терехов, біля будинку, по якому вдарили росіяни, розгорнули пункт харчування. 

Наслідки удару по Харкову / Фото: В’ячеслав Мадієвський. Укрінформ

   
Новини з передової

Залишити відповідь