Ворог двічі вдарив КАБами по Харкову – попередні дані

Оновлено

07.09.2024 17:08

Укрінформ

У Харкові було чути два вибухи, попередньо без постраждалих. За попередніми даними, російські загарбники завдали ударів по місту КАБами.

Про це Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Другий вибух чутно у Харкові. Удари по Харкову прийшлися по Індустріальному району та Салтівському. На місці одного із "прильотів" пожежа. Інформація щодо постраждалих на цю хвилину не надходила. На місці працюють усі відповідні служби», – написав Терехов.

При цьому начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов написав у Телеграмі, що удари, попередньо, були завдані по садовому товариству в Індустріальному районі міста і по приватному сектору в Малій Данилівці.

Читайте також: Росіяни обстріляли Курахове, пошкоджена пожежно-рятувальна частина

«Дані уточнюються», – зауважив начальник ОВА.

Як повідомила поліція Харківської області у Фейсбуці, 7 вересня, попередньо, КАБами було завдано ударів по Індустріальному та Салтівському районах міста, одна з авіабомб влучила на територію приватного підприємства.

«Під ворожий вогонь потрапив Харків та передмістя. 7 вересня, попередньо, КАБами було завдано ударів по Індустріальному та Салтівському районах міста. Одна з авіабомб влучила на територію приватного підприємства, де також спалахнула пожежа. На даний час інформація про постраждалих не надходила. У селищі Мала Данилівка постраждали четверо місцевих жителів. Вони отримали гостру реакцію на стрес. Їм надається допомога», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Армія РФ уночі та зранку 15 разів обстріляла Сумщину

У селищі Козача Лопань внаслідок обстрілу пошкоджений приватний будинок. По медичну допомогу ніхто не звертався.

На місцях подій працюють поліцейські слідчо-оперативні групи, вибухотехніки, криміналісти, а також рятувальники та медики.

За фактом порушення законів та звичаїв війни відкрито кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні ворог завдав авіаудару по селу на Харківщині – поранена 18-річна дівчина.

Фото ілюстративне

   
Новини з передової

Залишити відповідь