Новини
Розбив скло в автомобілі та вкрав сумку: у Чернівцях судитимуть хулігана

30.08.2024

Судитимуть чернівчанина, обвинуваченого у викраденні майна з автомобіля буковинця. Слідчі поліції зібрали беззаперечні докази протиправної поведінки чоловіка, який пошкодивши бокове вікно проник до легковика заявника та викрав сумку з 1000 доларів і 4000 євро. За скоєне фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

23 липня на спецлінію “102” надійшло повідомлення від 62-річного жителя села Чагор. Чоловік розповів поліцейським, що невідома особа проникла у салон його автомобіля “Citroen”, який був припаркований на одній із вулиць Чернівців та викрав барсетку з грошима, банківськими картками і документами. Матеріальна шкода завдана заявникові становить понад 221 тисячу гривень.

Провівши невідкладно-розшукові заходи, співробітники Чернівецького райуправління поліції та оперативники Управління карного розшуку швидко встановили особу зловмисника та його місцезнаходження. Ним виявився раніше судимий за вчинення майнового злочину 41-річний чернівчанин.

Слідчі поліції зібрали доказову базу незаконної діяльності фігуранта та скерували матеріали провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Чернівчанину інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.

” ”

–>

Джерело

   

Залишити відповідь