18 серпня Веренчанська громада занурилася в глибокий смуток. Протягом дня відбулися прощання з двома відважними воїнами.

Молодший сержант Дмитро Стрельчук

28-річний Дмитро Стрельчук, родом із села Борівці, трагічно загинув 15 серпня, перебуваючи у відпустці. Незважаючи на відносну безпеку тилу, доля приготувала йому жорстокий фінал. З 2018 року Дмитро був незмінним захисником України, добровольцем та учасником АТО. Його мужність і відданість Батьківщині назавжди залишаться в серцях рідних, друзів та односельців. Останню шану Дмитру віддали в його рідному селі Борівці.

Солдат Віталій Оленчук

Ще одна трагічна звістка сколихнула громаду. 10 серпня під час виконання бойового завдання поблизу села Межове на Донеччині загинув 49-річний солдат Віталій Оленчук. Він служив стрільцем і віддав своє життя, захищаючи мир і спокій українців. Прощання з Віталієм відбулося в його рідному селі Киселів.

Смерть кожного захисника – це незмірний біль для родини, друзів і всієї країни. Дмитро Стрельчук і Віталій Оленчук – це справжні герої. Їхні імена назавжди вписані в історію нашої держави.

Залишити відповідь