10 липня 2024 року, під час виконання бойового завдання поблизу н.п. Єлизаветівка Донецької області, загинув Дмитро Дмитрович Радіца, 26.09.1995 року народження. Віддавши своє молоде життя у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, Дмитро став символом мужності та відданості.

Дмитро Радіца та його родина були вимушеними переселенцями з Херсонської області. Вони знайшли прихисток у місті Заставна, Заставнівської територіальної громади, яка стала для них новим домом.

У лавах Збройних Сил України Дмитро служив старшим розвідником-радіотелефоністом розвідувальної роти в/ч А4682. Його рішучість і відданість завжди були прикладом для товаришів.

Висловлюємо глибокі співчуття дружині Анжелі, родичам, близьким, друзям та бойовим побратимам Дмитра Радіци. Ця втрата важка не лише для родини, а й для всієї громади, частиною якої стала сім’я загиблого Героя.

Дмитро назавжди залишиться у наших серцях як приклад вірності Батьківщині. Світла пам’ять про нього буде вічно жити у вдячних серцях українців. Ми схиляємо голови перед його подвигом, вірністю та патріотизмом.

Вічна шана та пам’ять Дмитру Радіці! Нехай Бог надасть силу і терпіння його рідним у цей важкий час.

Залишити відповідь