Всесвітній день викриття

Всесвітній день викриття або Всесвітній день розкриття інформації – це ініціатива, що запрошує людей і організації з усіх країн підтримати офіційне визнання світовими урядами позаземної присутності, що впливає на людську расу. Ця подія, що відзначається 8 липня, є частиною зростаючого міжнародного руху за правду, що прагне пролити світло на численні проблеми, приховані за стінами секретності. Мета Всесвітнього дня розкриття інформації – надати людям і організаціям можливість об’єднатися, заявити про своє право знати і вимагати розкриття космічної правди, яку приховують їхні уряди.

Мета Всесвітнього дня викриття багатогранна. Вона спрямована на те, щоб

  • Підвищити обізнаність громадськості: підвищити обізнаність громадськості про процес розкриття та про організації, які виступають за правду від імені всіх громадян.
  • Сприяти єдності: забезпечити платформу для людей та організацій по всьому світу, щоб об’єднатися у своєму прагненні до правди.
  • Сприяти прозорості: підштовхувати уряди до визнання присутності позаземних істот і розкриття відповідної інформації.

Дата Всесвітнього дня розкриття інформації, 8 липня, має історичне значення. Цього дня 1947 року генерал Роджер Реймі провів прес-конференцію в штаб-квартирі 8-ї армії ВПС у Форт-Ворті, штат Техас, де змінив розповідь про знайдений диск, що розбився біля Розуелла, штат Нью-Мексико, на розповідь про знайдену метеорологічну кулю Равіна. Ця подія ознаменувала неформальний початок 76-річного ембарго на правду про позаземну присутність. У 2011 році Дослідницька група “Парадигма” (PRG) обрала 8 липня Всесвітнім днем розкриття, щоб “замкнути коло” і підкреслити необхідність змінити цю застарілу політику.

Починаючи з 2001 року, 2 липня відзначається як Всесвітній день НЛО, обраний як передбачувана дата катастрофи в Розуеллі. Однак фокус змістився з НЛО на екзополітику – політичну діяльність, пов’язану з явищами, що мають відношення до позаземного походження. Всесвітній день викриття доповнює цей зсув, і ці дві дати об’єднує фестиваль, який щороку відзначається в Розвелі на початку липня. Епоха НЛО вважається закінченою, звільняючи місце для епохи екзополітики, яка займається політичними наслідками позаземної взаємодії.

Концепція Всесвітнього дня розкриття інформації була вперше запропонована Стівом Беккоу і Джеффрі Вестом у серпні 2010 року. З того часу до нього долучилися численні організації та приватні особи, які виступають за оприлюднення інформації про позаземну діяльність. На головній сторінці PRG та інших онлайн-ресурсах можна знайти багато матеріалів про рух “Розкриття правди”. Зацікавлені особи можуть шукати “disclosure” і “exopolitics” разом, щоб знайти більше інформації та ресурсів.

Рух за викриття набирає обертів. Чим більше людей дізнаються про потенційну правду, яку приховують їхні уряди, тим більше зростає попит на прозорість. Всесвітній день розкриття інформації слугує точкою збору для цього зростаючого руху, символізуючи колективний заклик до космічної правди та урядової прозорості.

Всесвітній день викриття – це не лише визнання світла в небі, але й боротьба з брехнею на землі. Підтримуючи Всесвітній день викриття можна сприяти визнанню урядами позаземної присутності та ширшому руху за правду.

Новини Сокирянщини – Північно-Бессарабський край в Україні

Залишити відповідь