Благодійний Фонд «Місто Добра» запускає освітній проєкт – Академію «Мама Шиє» для підтримки матерів у складних обставинах

Проєкт орієнтований на одиноких мам, жінок, які виховують дітей з інвалідністю, випускниць інтернатів та жінок з інвалідністю.

Метою програми є навчити мам шити, щоб вони могли влаштуватися на роботу або відкрити власну справу і працювати з дому. Це дозволить жінкам забезпечувати себе і своїх дітей, сприяти їхній фінансовій незалежності та покращенню якості життя.

Поки мами займатимуться навчанням, їхні діти можуть пройти реабілітацію, отримати необхідну підтримку і догляд у кризовому центрі матері та дитини «Місто Добра», який знаходиться у Чернівцях. Проєкт повністю забезпечує учасниць всіма необхідними матеріалами та обладнанням для навчання. Крім того, у центрі надають можливість безкоштовного проживання у Місті Добра, де учасниці можуть знайти тимчасовий притулок i безпеку. Протягом навчання за дітьми буде здійснюватися кваліфікований догляд, що дозволить мамам зосередитися на здобутті нових знань і навичок.

Проєкт розпочнеться 15 липня 2024 року i триватиме 12 місяців. Тривалість навчання одного потоку складає 3 місяці.

Контактна особа: тел.: 096 781 47 06 (Катерина).

Новини Сокирянщини – Північно-Бессарабський край в Україні

Залишити відповідь