Драматичний інцидент на Буковині: прикордонник змушений був застосувати зброю

У Чернівецькій області стався шокуючий інцидент: двоє озброєних чоловіків напали на прикордонника, змусивши його відкрити вогонь у відповідь.

Згідно з інформацією журналіста та депутата Ужгородської міської ради Віталія Глаголи, інцидент стався о 9 годині вечора на ділянці ВПС “Селятин”. Двоє нападників, озброєні мачете та газовим балончиком, напали на військовослужбовця Державної прикордонної служби України (ДПСУ), поваливши його на землю та завдавши удару по нозі.

Прикордонник, захищаючись, змушений був використати табельний пістолет Макарова. Один з нападників загинув на місці, інший отримав поранення.

“Мої джерела повідомляють, що прикордонник діяв у межах необхідної самооборони, захищаючи своє життя,” – зазначив Віталій Глагола у своєму повідомленні.

На даний момент проводиться службове розслідування, щоб з’ясувати усі обставини нападу та застосування зброї. Ситуація перебуває під контролем відповідних органів.

Цей випадок підкреслює небезпеку, з якою стикаються прикордонники під час виконання своїх обов’язків, а також необхідність готовності до швидких і рішучих дій у екстремальних ситуаціях.

Залишити відповідь