Хакери BO_Team спільно з ГУР атакували російські компанії, що підтримують війну

Фото

29.06.2024 11:24

Укрінформ

Активісти кіберспільноти BO_Team спільно з фахівцями Головного управління розвідки Міністерства оборони України здійснили чергові атаки на російські компанії, які підтримують війну.

Як передає Укрінформ, про це ГУР повідомило у Фейсбуці.

Активісти кіберспільноти BO_Team спільно з фахівцями ГУР продовжують атакувати об’єкти на території Росії – знищувати важливі дані й обладнання, паралізовувати роботу, завдавати збитків.

Так, за минулий тиждень знищені понад 100 терабайтів даних компанії OrbitSoft – розробника програмного забезпечення, який виконував контракти для російської армії.

Також знищені усі дані на восьми серверах компанії Orient Systems – розробника і постачальника обладнання для навігації. Ця компанія співпрацювала із російськими виробниками військової техніки, зокрема БПЛА.

Читайте також: ІТ-Армія провела масштабну операцію проти російської платіжної системи «Мир»

Крім того, знищені усі дані на 19 серверах інтернет-провайдерів у Нижньому Новороді – "Линктелеком НН" та "Аксесс Телеком". Усім абонентам цих провайдерів надійшли листи з нагадуванням про неминучу розплату за війну проти України, наголосили у ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, фахівці Головного управління розвідки Міністерства оборони за допомогою "народного супутника" зробили 4173 знімки ворожих об’єктів.

Фото: ГУР МОУ

   
Новини з передової

Залишити відповідь