Новини
У Чернівцях відкрився Макдональдз: що у меню та яка кількість працівників – відео МБ

29.06.2024

Сьогодні, 29 червня, у день відкриття Макдональдзу в Чернівцях у закладі обслуговуватимуть відвідувачів більше сотні працівників.

Про це повідомили представники компанії, пише molbuk.ua

За словами директора з розвитку МакДональдз в Україні Віталія Стефурака, наразі набрали 40 місцевих працівників. Частина із них ще проходять медогляд.

Також на найближчих кілька тижнів додатково привезли сюди близько 70 працівників, щоби вони передали досвід новачкам.

“Із кожним новим відкриттям МакДональдз підтримує місцеві громади та створює робочі місця. У Чернівцях у ресторані близько 100 працівників, і компанія відкрита до талантів та радо запрошує нових людей в команду, які матимуть стабільну роботу, заробітну плату та інші бонуси, гнучкий графік і можливість поєднувати роботу і навчання”, – зазначив Віталій Стефурак.

Безпека і якість їжі є основним пріоритетом компанії, наголосив операційний директор  МакДональдз в Україні Дмитро Корбут. Це стосується як інгредієнтів, так і якості обслуговування.

Понад 60% продуктів, які реалізовує компанія у ресторанах, – це інгредієнти від локальних постачальників, тобто українських.

“Основне меню Макдональдза – однакове по всьому світу. Куди би ви не приїхали, завжди знайдете у меню гамбургер, чізбургер, “біг мак”, “чікен мак нагетс” і картоплю фрі. Але хоч ми і міжнародна компанія, проте працюємо у локальних країнах, тож враховуємо місцеві уподобання. Наприклад, в Україні дуже популярний “біг тейсті”. Деякі країни його не продають. Або, наприклад, вишневий пиріжок чи сирний соус.

Також час від часу, враховуючи побажання наших клієнтів, ми запроваджуємо лімітовані акції, як, наприклад, українські бургери, які в серпні уже побачать усі, враховуючи чернівчан.

Тренд споживання курятини у світі зростає. Україна не є винятком. Минулого року ми на постійній основі запровадили курячий бургер “чікен джуніор”. Нещодавно також запровадили на постійній основі “мак крізбі” – трішки гостренький бургер, дуже подобається нашим споживачам”, – сказав Дмитро Корбут.

Загалом меню налічує до сотні позицій.

Двоповерховий МакДональдз у Чернівцях має площу понад 605 м2. Він налічує 175 місць у залі та 136 на терасі. У залі працюють 12 цифрових терміналів самообслуговування, є сервіс обслуговування за столиком.

Автомобілісти зможуть придбати страви на МакДрайві. А за кілька тижнів після відкриття працюватиме також служба доставки
МакДелівері.

Графік роботи ресторану — з 7:00 до 22:30, МакДрайву — з 5:00 до 22:30.

Заклад став першим МакДональдз у місті та області та першим новим рестораном мережі у 2024 році. Загалом план на цей рік передбачає відкриття 6 ресторанів. Наразі в Україні працює 101 заклад, мережа загалом налічує 118 ресторанів.

Перший заклад в Україні відкритий 24 травня 1997 р. в Києві.

Як повідомлялося, сьогодні, 29 червня, у Чернівцях відкрили перший на Буковині Макдональдз.

” ”

–>

Джерело

   

Залишити відповідь