Новини
Як залишатися зі світлом під час вимкнень: що пропонують підприємці у Чернівцях*

29.06.2024

Безперебійне електропостачання стало однією з основних умов комфортного життя та успішного бізнесу. Однак відключення світла стали реальністю нашого життя. Дедалі частіше говорять про тривалі знеструмлення, до яких треба підготуватися. Тому варто задуматись про придбання альтернативних джерел енергії. Дизельні, бензинові, бензиново-газові, інверторні генератори стають дедалі популярнішим вирішенням цієї проблеми. Вони не лише гарантують енергонезалежність, але й дозволяють зберегти спокій та впевненість у надійності вашого побуту й бізнесу. Пропонуємо вам розглянути кращі пропозиції різних видів генераторів, їх обслуговування та ремонту від підприємців у Чернівцях.

Генератори для дому, квартири та офісу від магазину “Фазенда”

Якщо вас цікавить генератор для домашніх потреб, у магазині “Фазенда” можете знайти великий вибір агрегатів різної потужності (від 1 до 10 кВт): дизельні, бензинові, бензиново-газові, інверторні. Магазин пропонує продаж, обслуговування та ремонт побутових генераторів провідних торгових марок Sigma, Weima, Vitals, TTG, “TA-TA”, “Кентавр”, Enersol.

Обираючи генератор, варто звернути увагу, що чутлива до перепадів напруги техніка повинна живитися винятково високоякісним електрострумом, який може забезпечити лише інверторний тип генераторів. Такі генератори – чудовий вибір для дому, квартири та офісу.

Переваги інверторного генератора:

– універсальність: підходить для встановлення не лише на виробничих і промислових об’єктах – такий агрегат можна розмістити на балконі багатоповерхівки або у дворі офісу;
– безпечність для чутливої техніки: інверторні генератори ідеально підходять для комп’ютерів, фото- та відеотехніки, телевізорів, холодильників, газових котлів та медичного обладнання;
– компактніші та безшумні: працюють з мінімальним рівнем шуму, займають мало місця;
– економність: при зменшенні навантаження зменшується витрата палива (економія до 40% при малопотужному навантаженні);
– тривалий термін служби й низькі витрати на сервісне обслуговування.

Для купівлі якісних генераторів провідних виробників звертайтеся:
м. Чернівці, вул. П. Ткачука, 20-А
т.: (050) 783 38 58, (096) 670 70 16
www.fazenda-cv.com.ua

Ремонт генераторів довірте професіоналам компанії Non Limit

Якщо ваш генератор вийшов з ладу, не намагайтеся самостійно його полагодити, адже це може бути небезпечно для вас та вашої техніки.

Щоб агрегат працював бездоганно – довірте його ремонт кваліфікованим фахівцям компанії Non Limit, яка має великий досвід роботи і пропонує свої послуги у Чернівцях та області.

Досвідчені майстри з Non Limit забезпечать якісні діагностику, заміну деталей, налаштування та тестування на працездатність.

У підготовці вашої техніки до безперебійної роботи Non Limit має цілу низку переваг:
– ремонт усіх видів генераторів, включаючи багатокіловатні та габаритні;
– можливий виїзд майстрів до клієнта;
– кваліфікований ремонт з використанням лише оригінальних запчастин та сучасного обладнання;
– гарантія якості на всі виконані роботи;
– доступні ціни та прозорі розрахунки;
– швидке обслуговування без втрати якості – генератор працюватиме як новий у найкоротші терміни,
– можливий терміновий ремонт.

Нехай ваш дім буде завжди освітленим і теплим! Із сервісом від Non Limit ви забудете про проблеми зі своїм генератором.

Для замовлення послуг з ремонту генераторів звертайтеся за т. (066) 773 95 71
м. Чернівці, вул. П. Каспрука, 19

Майстерня з ремонту бензо- та електроінструментів SV Servis

Коли техніка виходить з ладу, це завжди неприємно, особливо якщо йдеться про генератор, без якого зараз як без рук. Щоб ваш пристрій запрацював якомога швидше, краще довірити цю справу кваліфікованим професіоналам SV Servis.

Чому варто обрати SV Servis?

– Висококваліфіковані спеціалісти. У SV Servis працюють досвідчені майстри, які постійно підвищують свою кваліфікацію та знаються на сучасних технологіях ремонту.

– Швидкий та якісний сервіс. У майстерні розуміють, наскільки важливо швидко повернути техніку до робочого стану, тому команда працює оперативно, не жертвуючи якістю виконання робіт.

– Сучасне обладнання. Для діагностики та ремонту використовують тільки найновіше обладнання, що дозволяє точно виявити причину поломки та ефективно її усунути.

– Оригінальні запчастини. Тут використовують тільки сертифіковані запчастини від виробників, що гарантує тривалий термін експлуатації та надійність відремонтованої техніки.

– Гарантія якості. Фахівці майстерні впевнені в якості своїх послуг, тому надають гарантію на всі види ремонтних робіт.

Через дефіцит енергії ціни на альтернативні джерела зросли, і не кожен може дозволити собі нове обладнання. Проте у SV Servis ви можете не тільки відремонтувати свою техніку, а й взяти її напрокат, що зручно та економічно вигідно.

Окрім ремонту бензо- та електроінструментів, SV Servis пропонує послуги з оренди генераторів, будівельних пилососів, перфораторів, шліфувальних машинок, болгарок, бензопил.

У SV Servis ви зможете відремонтувати або орендувати бензотехніку високої якості в одному місці!

Адреса: м. Чернівці, вул. Р. Шухевича, 8-А
т. (099) 79 66 010
Instagram: remontinstrumentiv

–>

Джерело

   

Залишити відповідь