На фронті за сьогодні вже 128 зіткнень, третина з них – на Покровському напрямку

Дані Генштабу

24.06.2024 19:52

Укрінформ

Кількість бойових зіткнень на всій лінії фронту від початку доби зросла до 128, основні зусилля російські війська продовжують зосереджувати на Покровському напрямку.

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши оперативну інформацію станом на 19:00 понеділка, 24 червня, передає Укрінформ.

На Куп’янському напрямку загарбники вп’яте атакують в районі Новоселівки, чотири попередні спроби росіян покращити власні позицій на напрямку Сили оборони відбили.

На Лиманському напрямку зараз точаться сім з 23 боєзіткнень з початку цієї доби. Ворог намагається діяти в районах Греківки, Копанок, Макіївки, Невського, Торського, Серебрянського лісництва та Синьківки.

За попередньою інформацією, на цьому напрямку загарбники за сьогодні втратили 92 особи, українські бійці знищили одну бойову машину піхоти та одну самохідну артилерійську установку. Пошкоджено автомобіль, гармату та міномет.

Тривають чотири бої в районах Роздолівки та Верхньокам’янського на Сіверському напрямку. Загалом сьогодні ворог атакував на цьому напрямку 21 раз.

На Краматорському напрямку загарбники намагаються просунутися в районах Часового Яру, Іванівського та Калинівки. Протягом доби, тут відбулося дев’ять штурмових дій агресора.

Читайте також: Авіаудари та піші атаки: у Силах оборони розповіли, як воюють росіяни на Харківському напрямку

На Торецькому напрямку сталося вісім боєзіткнень, два – триває. Продовжуються атаки в районі Південного та Нью-Йорка.

На Покровському напрямку 38 разів відбувалися боєзіткнення різної інтенсивності, 11 з них тривають в районах Сокола, Новоолександрівки, Євгенівки та Воздвиженки. Також ворог завдав ракетного удару в районі міста Покровськ.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Як повідомляв Укрінформ, бої станом на 16:00 тривали на семи напрямках – найбільше на Покровському та Лиманському.

Фото: 580МпБр ім. І. Виговського

   
Новини з передової

Залишити відповідь