Новини
Порушила правила торгівлі: у Чернівцях продавчиня хотіла підкупити поліцейського

24.06.2024

Чернівчанка хотіла уникнути адміністративної відповідальності за порушення правил торгівлі та поклала на стіл службового кабінету правоохоронця 10 тисяч гривень. Наразі фігурантці вже повідомили про підозру та обрали запобіжний захід – домашній арешт.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Наприкінці квітня цього року дільничний офіцер поліції задокументував порушення правил торгівлі підакцизних товарів 61-річною жителькою Чернівців. Правоохоронець склав адміністративний протокол за 4 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення відносно жінки та готував матеріали для скерування до суду для розгляду.

Чернівчанка, аби вирішити питання про не скерування адмінпротоку до суду, запропонувала поліцейському гроші. Офіцер поліції відмовився від пропозиції та попередив жінку про кримінальну відповідальність за такі дії. Однак, незважаючи на застереження правоохоронця, порушниця поклала на стіл службового кабінету працівника поліції 10 тисяч гривень.

На місце інциденту офіцер поліції викликав слідчо-оперативну групу Чернівецького райуправління поліції, яка задокументувала правопорушення та вилучила кошти.

” ”

–>

Джерело

   

Залишити відповідь