Міжнародний день коробки

Міжнародний день коробки – це свято не про коробки, це скоріше про котів та їх потреби. Це свято унікальних стосунків між котами та коробками. Ця щорічна подія відбувається 19 червня і відзначає значення, комфорт, безпеку та розваги, які коробки забезпечують нашим котячим друзям. Хоча про любов котів до коробок відомо давно, лише нещодавнє дослідження, проведене Університетом Утрехта, підтвердило значну про роль коробок у зниженні стресу та тривоги у котів.

Коти — не єдині тварини, яким подобаються коробки. Великі котики, як-от леви, тигри та пуми, також їх люлять, є спостеження, як вони граються з ними. Картонні коробки часто дають цим тваринам, які живуть у заповідниках дикої природи.

Міжнародний день коробки заохочує власників котів у всьому світі визнати важливість цього простого предмета в житті їхніх улюбленців і надати їм більше можливостей для розваг, пов’язаних із коробками. Незалежно від того, чи любить ваша кішка ховатися всередині чи просто сидіти зверху, коробка може запропонувати нескінченні години розваг та комфорту для котиків. Це ж так просто! Зробіть котикам приємне – не викидайте коробку, дайте котику.

Новини Сокирянщини – Північно-Бессарабський край в Україні

Залишити відповідь