Прощання з Героєм: Буковина Віддала Шану Дмитру Микитею
Прощання з Героєм: Буковина Віддала Шану Дмитру Микитею

Сьогодні, 18 червня 2024 року, Буковина, а особливо Заставнівська громада, з болем і гордістю прощалася з одним із найвідважніших своїх синів – Дмитром Микитеєм. Цей мужній воїн поклав своє життя у запеклій боротьбі з російським окупантом, ставши символом героїзму і самопожертви.

Дмитро приєднався до лав Збройних сил України у грудні 2022 року, коли ворог нахабно вдерся на нашу землю. Він став навідником танкового взводу військової частини А4848, де швидко зарекомендував себе як відданий і сміливий боєць. Щодня він виконував найнебезпечніші завдання, захищаючи свою Батьківщину і її народ.

12 червня 2024 року, під час виконання бойового завдання поблизу селища Новопавлівка Запорізької області, Дмитро отримав смертельні поранення. Його відвага та рішучість залишилися незмінними до останнього подиху. Він боровся до кінця, віддаючи своє життя за свободу і незалежність України.

Сьогодні сотні буковинців та жителів рідного містечка Заставна прийшли, щоб віддати останню шану герою. Вони створили живий коридор шани, проводжаючи Дмитра в його останню путь. Люди, зворушені його героїзмом, прийшли висловити свою вдячність і шану тому, хто захищав їхні життя і майбутнє України.

Спогади про Дмитра, цього відданого захисника, назавжди залишаться у серцях рідних, колег та всіх, хто знав його, любив і шанував. Його самопожертва і відвага є нагадуванням про те, що свобода і незалежність нашої Батьківщини мають високу ціну. Ми розділяємо невимовне горе родини, яка, на жаль, не дочекалася свого героя з Перемогою, але завжди пам’ятатиме його безсмертний подвиг.

Залишити відповідь