Представники сфери освіти Сокирянської громади взяли участь у тренінгу «Базові навички фасилітації діалогу»

Головна спеціалістка відділу освіти міської ради Олександра Сич, директор ОЗ «Сокирянський ліцей №1» Андрій Ткач, педагоги закладу освіти: Юлія Мороз, Іванна Вончул та Оксана Слушняк взяли участь у чотириденному тренінгу «Базові навички фасилітації діалогу», що проходить у Києві.

Захід організований Громадською організацією «Інститут миру і порозуміння» в рамках проєкту «Спільна ініціатива України та Румунії для соціального відновлення, інклюзії та згуртованості українських громад».

Організатори поставили за мету розвивати спроможності та навички впровадження діалогових інструментів для здійснення діалогових ініціатив на місцевому рівні, забезпечити підтримку та сприяння соціальній згуртованості в громадах через об’єднання навколо закладів освіти.

Учасники пройшли навчання та набули навички асертивності, емпатії та конфліктного менеджменту, опанували вміння налагодження процесу діалогу та фасилітації. Отримані знання допоможуть успішно реалізувати проект на території Сокирянської громади.

Новини Сокирянщини – Північно-Бессарабський край в Україні

Залишити відповідь