Для школярів Сокирянської громади пролунав останній дзвоник

Урочистості з нагоди завершення навчального року відбулись у всіх закладах освіти Сокирянської громади.

Цьогоріч випускниками навчальних закладів Сокирянщини стали 605 учнів дев’ятих та одинадцятих класів.

Розділити радість моменту та подякувати учасникам освітнього процесу за плідну працю впродовж навчального року, до закладів освіти завітали: Сокирянський міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, перший заступник міського голови Іван Гангал, заступник міського голови Оксана Бабій, керуюча справами виконкому Антоніна Ткач, начальник відділу освіти Галина Рябко, старости населених пунктів, фахівці відділу освіти.

У рамках свята Останнього дзвоника, відбулось і відзначення «Юної еліти Сокирянщини», де нагороджено переможців обласного, всеукраїнського, міжнародного рівнів олімпіад, конкурсів, змагань.

З ініціативи міського голови Василя Козака, підтримки депутатів міської ради виділено кошти для преміювання та заохочення учнів-переможців та їх керівників-учителів.

Освітянська родина Сокирянщини, учнівський та батьківський колективи спільно з представниками місцевої влади, запрошеними та гостями подякували захисникам України за кожен новий день під небом України, за можливість зібратися на шкільному подвір’ї та вшанували тих Героїв, яких забрала кровопролитна війна.

Дякуємо за захист нашим оборонцям!

Бажаємо всім учасникам освітнього процесу миру, натхнення та цікавих літніх канікул!

Випускникам зичимо амбітних планів і великих звершень! Хай щастить!

 

Новини Сокирянщини – Північно-Бессарабський край в Україні

Залишити відповідь