Перелік платформ, де можна отримати безоплатну психологічну допомогу

Соціальний проєкт “Разом” (http://surl.li/fmeld) – звертатися можуть повнолітні українці з будь-яким запитом (1-3 безоплатні консультації по 30 хв кожна). У Розділі “Фахівці проєкту” можна обрати спеціаліста з потрібним для вас запитом і сконтактуватися із ним за вказаними контактами (обов’язково зазначте, що ви від СП “Разом”).

Онлайн-платформа Mental Help (http://surl.li/seejy) – звертатися можуть усі українці (10 безоплатних онлайн-консультацій по 50 хв, офлайн-сеанси в Запоріжжі). Залежно від вашого запиту можна підібрати потрібного спеціаліста на сайті платформи, обрати час для сеансу і заповнити анкету.

Проєкт “Вільний вибір” (http://surl.li/scyqj) – звертатися можуть військові, ветерани та члени їхніх родин, члени родин загиблих (фахівець визначить кількість консультацій, частоту зустрічей, а також план терапії). Аби записатися, зателефонуйте за номером +38 (063) 64 64 991 (будні 9:00-19:00) або напишіть у будь-який месенджер за цим номером.

Проєкт із психосоціальної підтримки “Поруч” (http://surl.li/tvppj) – звертатися можуть діти та молодь, їхні батьки та опікуни, фахівці, що працюють із дітьми (5-6 групових онлайн-зустрічей. Для підлітків та молодь від 14 до 21 р., їхні батьки та опікуни можуть отримати індивідуальну психологічну консультацію – до 5 безоплатних зустрічей). Аби отримати консультацію, на сайті проєкту заповніть анкету.

“Порадня” від Українського католицього університету (http://surl.li/tvpqd) – звертатися можуть усі охочі від 18 р., у пріоритеті – студенти (10 безоплатних консультацій проводять студенти 4-6 курсів програм “Психологія та психотерапія” і “Клінічна психологія з основами психодинамічної терапії” під супервізією викладачів. Аби отримати консультацію, заповніть анкетну форму.

Допомога від БФ “Сильні” (http://surl.li/tvpql)- звертатися можуть постраждалі від сексуального насильства під час війни віком від 16 років, а також їхні батьки (10 онлайн-сесій із психологом, за потреби кількість зустрічей можуть збільшити). Аби скористатися послугою, залиште запит у чат-боті в Telegram, заповніть форму або зателефонуйте на безоплатну лінію для звернень 0 800 202 334.

Проєкт від ГО “Дівчата” (http://surl.li/tvpqt) – звертатися можуть мешканці східних, центральних і південних регіонів (кількість безоплатних сеансів залежить від запиту, онлайн-консультації та групи підтримки для батьків офлайн у Кривому Розі, Дніпрі, Харкові). Аби скористатись послугою, слід записатись на сеанси через реєстраційну форму.

Психологічна допомога від ГО “Інсайт” (http://surl.li/tvprj) – звертатися можуть люди, що належать до ЛГБТКІА+, у пріоритеті – ЛБК-жінки та представники трансспільноти, які перебувають у складних життєвих обставинах (5 онлайн-консультацій безоплатно, ще 3-5 консультацій – за донат на будь-яку суму). Аби записатись, натисніть на поле “Подати заявку”.

Програма Mental Support for Media (http://surl.li/tvpru) – звертатися можуть редакції медіа чи журналісти, які працюють з чутливою інформацією на тему війни або мають близьких на фронті, воєнні журналісти в зоні бойових дій, або ті, хто постійно працює на території областей, що наближені до лінії фронту (кількість консультацій визначається спеціалістами після проведення діагностики). Аби скористатись послугою, заповніть реєстраційну анкету на сайті.

Новини Сокирянщини – Північно-Бессарабський край в Україні

Залишити відповідь