Новини
“Буковина” впевнено обіграла “Агробізнес”: огляд матчу та відео голів

21.02.2024

Сьогодні, 21 лютого, “Буковина” зіграла свій перший контрольний поєдинок у рамках тренувальних зборів на Закарпатті проти “Агробізнесу”.

Чернівчани впевнено обіграли команду з Хмельниччини, йдеться у звіті матчу.

“Буковина” жваво почала поєдинок і на 3-й хвилині відкрила рахунок, причому вже після того, як втратила добру нагоду для взяття воріт. Своїм дебютним голом у складі нашої команди відзначився Данило Книш, який чітким ударом метрів із 14 вразив дальній кут. При цьому до взяття воріт призвела награна комбінація “жовто-чорних” після введення м’яча з ауту. Гра у першому таймі десь хвилин 30 проходила під повним контролем чернівчан. Вже на 11-й хвилині рахунок був подвоєний. Штатний пенальтист команди Василь Палагнюк чітко реалізував 11-метровий удар за фол проти Вiталiя Фарасєєнка.

Що стосується суперника, то він активізувався в останні 10 хвилин тайму. Єдина можливість відзначитись у “синьо-жовтих” була незадовго до перерви, проте м’яч після удару гравця “Агробізнеса” з напівкола влучив у стійку воріт. Ще з двома ударами приблизно з такої самої відстані впевнено впорався Іван Пономаренко. У перерві тренерським штабом нашої команди було проведено цілу низку замін. Другий тайм пройшов із невеликою перевагою “Буковини”, але загалом вийшов безмоментним. Рахунок першого тайму так і залишився незмінним – “жовто-чорні” здобули підсумкову перемогу 2:0″, – йдеться у звіті матчу.

“Буковина” – “Агробізнес” (2:0)

“Буковина”: Пономаренко (Каневцев, 46), Солдат (Гарькавенко, 87), Новотрясов (Прокопчук, 79), Пець, Дворовенко (Рябий Д., 73), Хамелюк (Бодня, 60; Власенко, 90), Чайковський (Цурупiн, 46), Гончарук (Будняк, 46), Книш (Шалфєєв, 46), Фарасєєнко (Духота, 60), Палагнюк (Андрейчук, 46).

“Агробізнес” (стартовий склад): Попович, Бариляк, Доценко, Заєць, Квасний, Толочко, Лень, Кузьмин, Галенков, Войтiховський, Шостак.

Голи: Книш, 3 (1:0), Палагнюк, 11, пен. (2:0).

” ”

–>

Джерело

   

Залишити відповідь