Минулої доби шахраї ошукали мешканку Сербичан на суму понад 8 тисяч гривень: поліцейські проводять досудові розслідування

Цього разу жертвою аферистів стала мешканка Дністровського району. За фактами незаконного заволодіння коштами громадян слідчі та дізнавачі поліції розпочали кримінальне провадження. Наразі працівники поліції вживають заходів щодо встановлення та притягнення правопорушників до відповідальності.

Учора, 5 лютого, із заявою про шахрайство звернулася 45-річнна жителька села Сербичани Сокирянської територіальної громади Дністровського району, вона розповіла співробітникам відділення поліції №1 (м. Сокиряни) ДРВП, що їй зателефонував невідомий, який представився співробітником служби безпеки банку. Під приводом недопущення проведення несанкціонованих банківських операцій, співрозмовник дізнався необхідну конфіденційну інформацію. У подальшому з картки буковинки списалося понад 8 тисяч гривень.

За вказаним фактом незаконного заволодіння коштами громадянки шахрайським шляхом, слідчі та дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження, передбачені статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Поліцейські закликають громадян не довіряти незнайомим людям та ні за яких обставин не розголошувати свої персональні дані і конфіденційну інформацію про банківські рахунки.

Новини Сокирянщини – Північно-Бессарабський край в Україні

Залишити відповідь