Новини
7 ефективних способів, як швидко зігрітися у холодній квартирі

04.01.2024

Сьогодні, часто доводитися відмовлятися від користування кондиціонерами, електрокамінами, дуйчиками та іншими зручностями цивілізації. Спробуйте користуватися доступними засобами, пам’ятайте, що найбільш надійним джерелом тепла є ваше власне тіло.

Про це пише NV Live

Як зігрітися без світла та опалення

По-перше, слід одягатися в кілька шарів, використовуючи різні теплі речі, такі як термобілизна, штани з натуральних тканин, в’язані речі та теплі шкарпетки. Також слід додатково утеплити себе теплим пледом або ковдрою.

Ізолюйте приміщення, перевіривши, чи немає тягучості холодного повітря через двері та вікна. В разі необхідності утепліть щілини.

Відмовтеся від вживання алкоголю, оскільки він не забезпечує довготривалого зігріву, а лише призводить до оманливого відчуття тепла. Замість цього вживайте гарячі напої та їжу, такі як чай, кава та супи.

Використовуйте грілку, наповнену гарячою водою чи термос, щоб зігріти ліжко та власне тіло. Однак будьте обережні, надійно закриваючи грілку та уникаючи контакту відкритих частин тіла з нею.

Не забувайте про фізичні вправи, оскільки рух є ефективним засобом зігрітися. Виконання простих вправ на 15−20 хвилин може допомогти подолати холод.

Використовуйте природне тепло, відкриваючи штори під час сонячної погоди, але закриваючи їх вночі, щоб уникнути охолодження приміщення.

Уникайте використання приладів, не призначених для обігріву приміщень, таких як газова плита або духовка, оскільки це може бути небезпечним та призвести до отруєння чадом.

” ”

–>

Джерело

   
Новини

Залишити відповідь