Відбувся огляд закладів загальної середньої освіти спеціальною комісією
facebook.com/iruna.kobelia

A
A
A

Навчання розпочнеться як завжди – 1 вересня

Новий навчальний рік у школах Чернівців розпочнеться як зазвичай – 1 вересня. Однак лише 28 навчальних закладів працюватимуть у очному форматі, в інших 17 діти навчатимуться за змішаною формою або у дві зміни. Про це повідомила начальниця управління освіти Чернівецької міської ради Ірини Ткачук на сторінці у фейсбук.

“Навчання розпочнеться як завжди – 1 вересня. Впродовж літніх канікул ми робили капітальні та косметичні ремонти у закладах освіти. Лише 2,6 млн гривень з міського бюджету направили винятково на благоустрій укриттів, а на ремонт загалом – понад 12 млн.

Розпочнемо навчальний рік так. Із 45 закладів загальної середньої освіти Чернівецької громади 28 працюватимуть у очному форматі, у 8 буде змішана форма навчання, 2 працюватимуть у дві зміни, решта поєднуватимуть змішане навчання і навчання у дві зміни.

Ліцей №1, гімназія №1 та ЗОШ №38 не мають власних укриттів, їх фізично нереально облаштувати. Ці заклади уклали договори з підприємствами, що розташовані неподалік.

По завершенню ремонтних робіт в укриттях плануємо максимально відмовитися від дистанційного навчання.

Уроки в умовах воєнного стану відбуватимуться, на жаль, вже не перший рік. Тому кожен працівник освітнього закладу знає, як діяти в тій чи іншій надзвичайній ситуації, під час тривоги чи блекауту”, – зазначила у своєму дописі посадовиця.

   
Новини Чернівецької області

Залишити відповідь