Правоохоронці зібрали достатню кількість доказів вини порушника
cv.npu.gov.ua

A
A
A

Необхідних дозвільних документів на вказану зброю чоловік не мав

39-річний житель Мамаївської територіальної громади зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та патрони без відповідних дозвільних документів. Правоохоронці зібрали достатню кількість доказів вини порушника та скерували обвинувальний акт до суду, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час санкціонованого обшуку у домогосподарстві жителя Мамаївців співробітники відділення поліції № 2 (м. Кіцмань) ЧРУП виявили та вилучили предмет, ззовні схожий на вогнепальну зброю, а також набої. Поліцейські встановили, що необхідних дозвільних документів на вказану зброю чоловік не мав.

За результатами проведених експертиз, вилучений речовий доказ є нарізною вогнепальною зброєю, а надані на дослідження патрони являються боєприпасами до бойової нарізної вогнепальної зброї.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Кіцманського відділу Чернівецької окружної прокуратури скерували обвинувальний акт відносно порушника до суду для подальшого розгляду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

   
Новини Чернівецької області

Залишити відповідь