Комунальники вирішили усунути недоліки свого ремонту, але побили плитку і пошкодили інші ділянки дороги

Історія з ремонтом дороги на вулиці Героїв Майдану 186 Б продовжується. Нещодавно ми писали, як після ремонтних робіт, на місці нової плитки, яку зняли, там з’явилась розбита плитка іншого розміру та кольору. Після нашої публікації ремонтники вирішили виправити ситуацію, але в досить оригінальний спосіб. Світлини та відео «альтернативного» ремонту оприлюднила на своїй фейсбук-сторінці депутатка міськради Антоніна Бабюк.

Ремонтники зняли плитку з краю дороги і перестелили нею дорогу у центрі, де була плитка іншого розміру і кольору. Роботи велися в дощ, тож щілини між бруківкою засипали не сухим піском, а болотом. В результаті ремонту, побили і ту плитку, яку знімали з країв дороги і замість однієї пошкодженої ділянки дороги, тепер є три. І все це під контролем керівника МіськШЕПу, який особисто приїхав дивитися на виконання робіт.

«Це ж якими «фаховими» менеджерами придуманий таких спосіб. В кінцевому результаті пошкодили і ту плитку, яку знімали, і замість одного, розбитого шматка дороги, зробили три, розбивши дорогу вщент, знищивши бюджетні кошти.

Виявляється бруківки цілої і неушкодженої (штучок 30) у них немає, де ділася бруківка, яка стояла, вони не знають… Ну хоч якісь розуміючі спеціалісти, залишилися в структурних підрозділах міської ради? Краще б не чіпали зовсім, ту бруківку, ну що тепер робити? Де купити тої бруківки, може б ми самі мешканці, краще поремонтували ту дорогу…», – обурюється Антоніна Бабюк.

Нагадаємо, що керувати комунальним підприємством МІськШЕП Роман Клічук призначив свого сусіда Володимира Урсуляна.

Дорога до ремонту

Дорога після першого ремонту

Дорога після другого ремонту

Залишити відповідь