Учасниками заходу стали 18 старшокласників з різних навчальних закладів
bukoda.gov.ua

A
A
A

Школярі взяли участь у тренінгу на тему ораторського мистецтва та ведення дебатів

30 жовтня 2019 року у приміщенні Кельменецького дитячо-юнацького центру, з метою надання молодим людям додаткових знань поза формальною системою освіти, за сприяння управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації представники Чернівецького осередку ВМГО «Федерація дебатів України», провели першу із чотирьох запланованих шкіл ораторського мистецтва для молоді з сільської місцевості. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА.

Учасниками заходу стали 18 старшокласників з різних навчальних закладів Кельменецького району для яких було організовані пізнавальну тренінгові програму на тему ораторського мистецтва та ведення дебатів. Запрошений спікері зокрема ділилися із учасниками тренінгу наступним:

– про правила і техніку аргументування;

– про шляхи ефективного переконання;

– про основи ораторського мистецтва та поради;

– практикум із успішного публічного виступу;

– про невербальний блок комунікації (жести, міміка, одяг та простір);

У другій частині тренінгу учасники мали змогу застосувати набуті знання на практиці. Для учасників було проведено 3 пробних дебатних раундів на тему:

ЦП шкодує про цифровізацію дружби;

ЦП заборонить вуличних тварин;

ЦП встановить громадське фінансування політичних партій.

Разом це дозволило учасникам школи отримати навички які високо цінуються у сучасному суспільстві та точно знайдуть собі застосування у їх подальшому житті.

По завершенню заходу учасники отримали сертифікати та запрошення надалі приєднатися до Чернівецького осередку ВМГО «Федерація дебатів України» щоб і надалі розвивати себе та свої навички.

   
Повідомляє: Rayon.cv.ua Новини Чернівецької області “Погляд”

Залишити відповідь