Викладач БДМУ взяла участь в українсько-німецькому симпозіумі
bsmu.edu.ua

A
A
A

Захід відбувся 25-26 вересня на базі Тернопільського медуніверситету

Асистент кафедри соціальної медицини та організації охорони здоров’я БДМУ взяла участь у Першому українсько-німецькому симпозіумі з громадського здоров’я «Громадське здоров’я в соціальному і освітньому просторі – виклики сьогодення і перспективи розвитку», який відбувся 25-26 вересня на базі Тернопільського національного медичного університету імені І.Я.Горбачевського МОЗ України.

У симпозіумі взяли участь представники Акконського Гуманітарного університету Берліну: професор Тімо Ульріхс, координатор наукових досліджень Габі Фельдман та дослідниця Інституту громадського здоров’я Аріна Левчаєва.

Габі Фельдман у виступі щодо зміцнення системи громадського здоров’я в Україні, зокрема, у рамках наукових партнерських проектів з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІДу, відмітила співпрацю із Буковинським медичним університетом. 

Асистент кафедри соціальної медицини та організації охорони здоров’я Любов Власик представила доповідь щодо проблеми неінфекційних захворювань в регіоні «Особливості поведінкових чинників ризику основних неінфекційних захворювань у групах економічно-активного населення» та висловила своє бачення шляхів виховання у студентів профілактичного мислення, що необхідно для зміцнення системи громадського здоров’я в Україні. Про це повідомляють на офіційному сайті БДМУ.

   
Повідомляє: Rayon.cv.ua Новини Чернівецької області “Погляд”

Залишити відповідь