Святослав Кондратів привітав українців з Міжнародним днем музики
Фото: Ігор Константинюк

A
A
A

26 листопада Святослав Кондратів приїде з концертом до Чернівців

Скрипаль Святослав Кондратів привітав українців з Міжнародним днем музики. Про це відомий музикант написав на своїй офіційній сторінці у facebook: “Вітаю з Днем Музики, Друзі! Нехай у Вас все буде в Мажорі! Святкуємо ввечері з келихом шампанського під музику улюблених виконавців!”.

Нагадаємо, що 2 роки назад Святослав Кондратів започаткував музичний проект #СвітОчимаСкрипаля. На сьогоднішній день вже відбулось більше 100 концертів в Україні та світі, а тисячі шанувальників з захопленням розказують про свої неймовірні відчуття після концертів. Головна “фішка” проекту в тому, що скрипаль створює свої композиції в найдивовижніших та найвідоміших місцях світу. Кожна композиція унікальна і передає настрій та атмосферу одного з таких “чудес світу”. Вже на концертах в Україні глядачі мають змогу поринути у цю казкову музичну феєрію, насолоджуючись ексклюзивними (неповторними) композиціями Маестро та переглядаючи фантастичні краєвиди на великому екрані. 

Нагадуємо, 1 листопада в Україні стартує #ТурВіКінг, в якому скрипаль представить свої нові композиції, та захоплюючі відео до них. А 26 листопада Святослав Кондратів приїде з концертом до Чернівців.

   
Повідомляє: Rayon.cv.ua Новини Чернівецької області “Погляд”

Залишити відповідь