Станом на 14:00 до поліції Чернівецької області надійшло 17 повідомлень про ймовірні порушення виборчого законодавства

Сьогодні, 21-го липня, з 10:00 до 12:00 буковинські поліцейські внесли до системи єдиного обліку 15 звернень, що стосувалися можливих порушень виборчого процесу. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області. Зокрема, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про здійснення агітації одним із кандидатів у селі Грозинці Хотинського району.

Виборець із Чернівців поскаржився правоохоронцям, що голова дільничної виборчої комісії відмовляється видати йому бюлетень для голосування.

Ще одне повідомлення про порушення виборчого процесу у Чернівцях стосувалося рекламного щита з агітацію за одну з політичних партій.

Агітаційні матеріали кандидатів у депутати Верховної Ради України поліцейські виявили також у селі Михальча Сторожинецького району.

На Путильщині поліція отримала три звернення про порушення порядку голосування виборців за місцем проживання у селах Яблуниця, Киселиці та в районному центрі. Поліцейські Кельменеччини перевіряють інформацію про можливий підкуп виборців у селі Перківці. 

Виборець із села Майдан Вижницького району повідомив до поліції про конфлікт з членами дільничної виборчої комісії. Жителька Глибоччини звернулася до поліції з повідомленням про відсутність у списку виборців.

Аналогічну інформацію надав поліцейським і житель села Суховерхів Кіцманського району.  Окрім цього, під час моніторингу мережі Інтернет кіберполіція Буковини виявила допис кандидатки в народні депутати України, у якому розміщено її фотографію зі сфотографованим виборчим бюлетенем.

Ще одне фото бюлетеня з результатами волевиявлення викрили члени робочої групи Ситуаційного центру ГУНП у дописі чернівчанина в одній із соціальних мереж. 

Джерело: acc.cv.ua

Залишити відповідь